gästinlägg a la mikaela & clara

hej bloggen. nu äre mikaela och(?) clara som skriver i denna sötis blogg. vi är hemma hos jennie just nu och har precis haft chokladmuffinssmetkrig. vi har varit helt sjukt knasiga hela dagen. ända från idrotten tills nu, och inte fan är det slut på knasigheterna. så nu sitter vi i jennies lillebrors rum och lyssnar på "asshunter - alla vill ha mig" partej!!
idag började vi halv elva, men mikaela var uppe redan vid halv sju och lämnade av sin pojke i centralen som nu är i lumpen. hela farvälet, dvs. från igårkväll till idag vid kvart i nio tiden, var som en enda kärleksfilm. efter det åkte mikaela hem i tårar hem till jennie, kollade på barnkanalen medans jennie åt musli. sedan åkte jennie och mikaela till gullmarsplan och mötte clara. på buss nr.1 (påväg till eriksdalshallen(idrott(tennis(fett tråkigt)))) satt ett jävla fyllo och rapade jennie i örat, NAJIS. på buss nr.2 (påväg hem(donken)) satt ett till jävla fyllo med värdens största snorbuse i sin ena nesa. NAJIS igen.
på buss nr.1 satt mikaela, jennie och clara och planerade sommar 2011 då mikaela, clara, jennie + valfri brud, (välkommen att anmäla dig!!) ska ut och bila, eftersom mikaela och clara då kommer ha körkort. vi ska hyra en cab, köra med stekig musik och NAJISiga solbrillor och heta suedikroppar. alla kommer tappa hakan där vi nu kommer vara.
på tunnelbana nr.3 (påväg hem till jennie) har nog aldrig varit så knasiga i hele våres liev. mikaela, clara, jennie var fullkomligt TOKIGA. ((((((och på donken)))))) var helt unbelieveble. mcdonaldsmannen, en äcklig typ i bakåtslick GAV MIKAELA, CLARA OCH JENNIE ORDER!!! DET GÖR MAN INTE OM MAN ÄR KLOK! så snart kommer 'maffia a la mcl' vara på gubbfan på donkish.
nu sitter jennie och poserar med claras hipp sony ericsson super kamera (TYP 3 MEGAPIXEL, ÅH WOW) medans clara sitter bredvid och nynnar till turkmusik. fett NAJIS.
men hejdå sötisar, nu ska vi ha sex, grr.






!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://thiswarisours.blogg.se - claras blogg <---------------- LÄS it for fuck sejk.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ds.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0